Лицювальник-плиточник: як стати майстром оздоблювальних робіт у будівництві

Є бажання створювати вишукані фасади та сучасні інтер’єри будинків, навчитися виконувати якісне покриття різних поверхонь плиткою, каменем або іншими декоративно-оздоблювальними матеріалами? Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості чекає на вас!

07 червня 2022 року стартує навчання за професією лицювальник-плиточник.

Вас навчать виконувати штукатурні роботи; робити покриття та лицювання стін прямими і фасонними плитками; оздоблювати поверхні згідно із запланованим малюнком тощо. Ви опануєте види та основні властивості матеріалів, які застосовуються; склад розчинів, мастик, способи та технології їх приготування і застосування; способи розбивки, провішування, промаячування горизонтальної, вертикальної і криволінійної поверхонь; норми і правила проведення та приймання оздоблювальних робіт.

Термін навчання – 5 місяців.

Нагадаємо, що для безробітних громадян, зареєстрованих у службі зайнятості, професійне навчання здійснюється безкоштовно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила ця інформація, зверніться до найближчого центру зайнятості за місцем вашого перебування або до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном (0522) 32-13-28. До того ж можна скористатися послугами чат-боту державної служби зайнятості у  Telegram @DCZWorkNowBbot.

З орієнтовним графіком навчання за іншими професіями, за якими передбачається організація професійного навчання безробітних громадян у центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості у червні 2022 року, можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/3Jdtth5.