ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Гагаріна на вулицю Героїв Рятувальників та провулку Гагаріна на провулок  Героїв Рятувальників в смт Олександрівка Кропивницького району Кіровоградської області

Олександрівська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування вулиці Гагаріна на вулицю Героїв Рятувальників та провулку Гагаріна на провулок Героїв Рятувальників в смт Олександрівка Кропивницького району Кіровоградської області та запрошує  жителів громади долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради.

Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Громадське обговорення проводиться у формі електронного опитування з громадськістю за посиланням: https://cutt.ly/eLm09ua, письмовій формі, або шляхом надсилання пропозицій на електронну пошту: olex-mistbud-viddil@ukr.net  із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає в строк до 14 серпня  2022 року.

Відповідальною особою за проведення громадського обговорення є головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради  – Руденко Олександр Олександрович.                            

Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному  веб-сайті Олександрівської селищної ради за посиланням: https://oleks-selrada.gov.ua/  в строк до 28 серпня 2022 року.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: вул. Незалежності України, буд.42А, смт Олександрівка, Кропивницький район, Кіровоградська область, 27300 та на електронну пошту: olex-mistbud-viddil@ukr.net, або за номером телефону:  073 072 92 20.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.