В КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» відбулась шоу-програма «Україна має талант. ЦДЮТ. Новорічний драйв»

Напередодні новорічно-різдвяних свят дорослі і малі очікують дива, здійснення мрій і, звичайно, підводять підсумки року, що минає.  В КЗПО «Олександрівський ЦДЮТ» відбулась шоу-програма «Україна має талант. ЦДЮТ. Новорічний драйв», де колективи закладу представили свої творчі доробки за період занять в гуртках. Неймовірні емоції, енергія та чудова атмосфера свята, які  так необхідні дітям в нелегкий час, забезпечені.

Головний спеціаліст відділу освіти Олександрівської селищної ради Мовчан С.С. та директор ЦДЮТ Скрипник Ж.В. привітали вихованців зі святами і побажали подальших успіхів у творчості та здійснення найзаповітнішої мрії – миру в Україні!

Щирі слова вдячності генеральному директору ТДВ «Фундукліївське ХПП»  Зеленьку В.П., помічнику-консультанту народного депутата Олеся Довгого Бондаренко К.Г. за солодкі подарунки. Свято відбулось за підтримки ПП Москаленка О.А., який для проведення заходу надав генератор . Шановні добродії! Нехай ваше добро повернеться сторицею, а всі життєві дороги ведуть до успіху.

Хай всім нам Новий рік подарує нові мрії і сили, щоб їх втілити, нехай збереже здоров’я, примножить таланти і подарує щастя й мир!