Оприлюднено офіційний звіт про проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ)

Навчально- методичним  центром оцінювання якості  освіти  КЗ «Кіровоградський інститут післядипломної освіти імені Василя Сухомлинського»  оприлюднено офіційний звіт про проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ). За ним визначено  рейтинг закладівзагальноїсередньоїосвітиобласті за територіальними громадамиу розрізітрьохпредметів, який побудовано на підставі середнього значення балів, отриманих учасниками НМТ з блоків «Українська мова», «Історія України», «Математика» . 

За цими результатами учасники НМТ Олександрівської територіальної громади  посіли І місце серед громад області, випередивши не тільки сільські громади, а і міські: Кропивницьку, Олександрійську,  Світловодську,  Знам’янську.

Окремо підведено підсумки з кожного предмету національного мультипредметного тесту.  І як результат:  з української мови та математики –  І місце, а з історії України –  ІІ місце.

Найкращі результати мають КЗ «Олександрівський ліцей №1» учасники якого мали  середній бал 159,7.  Майже  одинакові результати мають КЗ «Олександрівський ліцей №2», КЗ «Красносільський ліцей» та  КЗ «Красносілківський ліцей»  155,2;  154,3 та 149,4  відповідно.

В таких здобутках величезна заслуга   керівників закладів освіти,  педагогічних працівників , які готувалиучнів до здачі НМТ, відділу освіти Олександрівської селищної ради, працівників комунального унітарного підприємства «Олександрівський центр професійного розвитку педагогічних працівників»,  які відповідали за організацію та проведення  НМТ.

Звичайно, результати  не були б такими ваговими  без підтримки  керівників та депутатського корпусу Олександрівської селищної ради, які постійно дбають про підтримку обдарованої молоді, заохочення педагогічних працівників до творчості та результативності роботи.

Вагомим стимулом  є відзначення  педагогічних працівників та учнів щорічними  преміями   та стипендіями Олександрівської селищної ради за високі досягнення у навчанні.

Ми віримо в перемогу! Дякуємо всім  вчителям, учням та їх батькам за незмінне бажання навчатись і йти до перемоги! Переконані, що кожен ваш навчальний успіх – це подвиг, адже його ви досягаєте між звукам повітряної тривоги і продовжуєте вражати своїми результатами!