«Разом до Перемоги!»

27 липня  2023 року  за ініціативи Олександрівської селищної ради Комунальним закладом «Центр культури та дозвілля»  та відділом культури та туризму Олександрівської селищної ради було організовано та проведено благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України під гаслом «Разом до Перемоги!» в рамках відзначення Дня Української Державності.

В благодійному ярмарку взяли участь комунальні установи та клубні заклади Олександрівської громади за підтримки старостинських округів: КУ «Олександрівський  центр соціального обслуговування», КЗ «Олександрівський ліцей №2», Любомирський СК, Соснівський СБК та Соснівська філія КЗ Центральна бібліотека, Підлісненський СБК та Підлісненська  філія КЗ Центральна бібліотека, Єлизаветградківський СБК та Єлизаветградківська філія КЗ Центральна бібліотека, Красносільський СБК та Красносільська філія КЗ Центральна бібліотека, Красносілківський СБК.

Жителі та гості селища Олександрівка із задоволенням долучилися до ярмарку, купуючи різноманітні смаколики.

Тож на ярмарку було зібрано 11350,00  грн (одинадцять тисяч триста п’ятдесят гривень) ці кошти буде спрямовано на придбання генератора за потреби  наших воїнів-земляків.

Олександрівська селищна рада та організатори благодійного ярмарку висловлюють свою щиру вдячність всім небайдужим. Все буде Україна!!!