У Родниківській філії КЗ «Красносілківський ліцей» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Циркуленка Олександра Олександровича  

06 листопада 2023 року, в Родниківській філії КЗ «Красносілківський ліцей» відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Циркуленка Олександра Олександровича  — випускника цієї гімназії, який загинув 06 квітня 2022 року, захищаючи територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді школи.

     На відкритті меморіальної дошки були присутні рідні Героя, секретар Олександрівської селищної ради Тетяна Половенко, староста села Родниківка Віктор Лаврусь та  жителі села.

    Право відкрити меморіальну дошку було надано родині Героя.  Після чого учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки. Присутні,  схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани  світлій пам’яті Олександра.   

      Молодий солдат загинув у бою за визволення української землі від російських окупантів. Усі ми пам’ятатимемо нашого воїна як доброго, працьовитого, веселого односельця, а головне – патріота своєї країни. Адже він виконав свій обов’язок перед Батьківщиною, захищаючи нас.

Таким він був, таким він є, таким він залишиться навіки. Наш Герой з меморіальної дошки щодня зустрічатиме і проводжатиме поглядом односельців, і нагадуватиме кожному, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.

Спочивай наш Герою! Твій подвиг не буде забутим!

Допоки ми живі — житиме пам’ять про Героя.