Відбулося засідання позачергової 47 сесії 8 скликання

22 листопада   2023 року в сесійній залі  під головуванням селищного голови Олександра Безпечного  було проведено позачергове пленарне засідання сорок сьомої  сесії восьмого  скликання Олександрівської селищної ради.

У роботі сесії взяли участь двадцять  депутатів, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Василь Скляренко, секретар селищної ради Тетяна Половенко, керівники відділів, секторів, служб та комунальних установ  Олександрівської селищної ради.

На розгляд було винесено одне  питання, яке попередньо було розглянуто та погоджено  на засіданні постійної депутатської  комісії з питань бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності.

На позачерговій сесії було розглянуто  питання про перенаправлення залишків субвенції на соціально –економічний розвиток з відділу освіти на      КНП «Олександрівська лікарня»  на капітальний ремонт санітарного вузла відділення фізичної та реабілітаційної медицини,  на  придбання комплекту  медичного обладнання  у відділення фізичної та реабілітаційної медицини,  також додатково спрямовані кошти на встановлення пластикових вікон у терапевтичне відділення та у відділення фізичної та реабілітаційної медицини.

Рішення депутати прийняли одноголосно.