5 грудня – Міжнародний день волонтера

5 грудня Україна та весь світ відзначають Міжнародний день волонтера – свято людей, які безкорисливо простягають руку допомоги. В умовах війни, ми особливо відчули, наскільки важливою є роль волонтерів для України, ці люди за покликом серця стали окремим фронтом у допомозі військовим. Сьогодні наші волонтери разом із ЗСУ наближають перемогу.  Ризикують життям,  але роблять все можливе,  щоб врятувати, допомогти, підтримати.

Від імені громади та від себе особисто дякую всім тим волонтерам, хто безстрашно їздить на передову до хлопців з ЗСУ, знаходить ліки та продукти харчування і доставляє їх у гарячі точки, хто готує їжу. Дякую і низький уклін за вашу працю.

Шановні  волонтери, в цей день бажаю міцного здоров’я, мирного неба, добробуту, витримки та стійкості духу у вашій нелегкій благородній справі. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших, нагороджується людською вдячністю, добром і повагою, надає невичерпних сил та наснаги, надихає на нові звершення на благо нашої громади  та всієї України!


З повагою

Селищний голова     Олександр Безпечний