З Днем Збройних Сил України, мужні наші захисники та захисниці!

6-го грудня Україна відзначає велике свято – День Збройних Сил України.  День тих, хто обороняє наші ночі й світанки, нашу цілісність, незалежність, нашу культуру, мову, традиції… День тих, хто без сумніву пішов боронити свою землю. День армії сильних, незламних, сміливих, мужніх захисників та захисниць, які стоять на захисті України та її народу. 

У цей день, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого і почесного звання військовослужбовця, хто обрав для себе нелегку, але достойну місію – захищати Україну, її суверенітет і незалежність. Наші воїни стали прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу та її майбутнє.

Висловлюю вітання і слова вдячності всім захисникам і захисницям з нашої  Олександрівської  територіальної громади та України в цілому.

 Зичу незламної волі в подоланні труднощів військового буття, вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя та нових звершень в ім’я нашої Перемоги, хай збуваються ваші мрії та бажання. Зі святом, наші захисники!

Також, в цей день, хочу висловити слова вдячності батькам, які виховали синів та дочок, котрі  вдягнули військову форму і зараз на передовій боронять нашу землю!

Схиляю голову перед пам’яттю Героїв Олександрівської  громади та України, які віддали своє життя за нашу землю. Вічна вам слава та вдячність! 

Слава ЗСУ! 
Слава всім Героям!
Слава Україні!