Підведення підсумків роботи в 2023 році

Підходить до завершення 2023 рік. Він був не простим, адже в країні вже другий рік поспіль триває повномасштабна війна.

Ще один рік війни Олександрівська  територіальною громада, як і вся країна в цілому, працювали виключно на Перемогу.

Близько 12 млн. грн з бюджету громади виділили на військові потреби у вигляді  субвенції . Кошти виділялися відповідно до листів командирів військових частин.

За кошти бюджету селищної ради придбано та передано військовим автобус МАN  на суму 619 тис. грн.

 Близько 700 тис. грн  було зібрано із заробітних плат працівників апарату Олександрівської  селищної ради та структурних підрозділів, а також на благодійних заходах організованих селищною радою.  

За ці кошти  здійснювалась підтримка захисників – куплялося необхідне обладнання, надавалась допомога волонтерам.  Закуплено та передано: рації, запасні частини для автомобілів, комплекти шин,  інструмени, генератори, виносну дводіапазонну антену та підсилювач сигналу дрон із комплектом кріплень та кабелями, пуско зарядні станції , продукти харчування, засоби гігієни   та інше.  Максимально надавалась підтримка військовим.

Близько 10 млн. грн було залучено від Міжнародного фонду допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) на ремонт укриття в Олександрівському  ліцеї №2.

22.9 млн.грн було виділено на підтримку закладів  охорони здоров’я у нашій громаді.

І найважливіше, плани на наступний рік – продовжувати допомагати нашим захисникам! Олександрівськю селищною радою на реалізацію програми «Оборона»  передбачено фінансування на потреби ЗСУ в обсязі

 5 млн. грн За потреби ця сума може бути збільшена. Для порівняння у 2023 році обсяг фінансування зріс з 3 млн. грн до 14 млн. грн. 

Віримо.  2024 рік стане для нас переможним. Докладатимемо для цього максимум зусиль!