РОБОЧИЙ ВІЗИТ

19 січня 2024 року  селищний голова Олександр Безпечний за участю помічника –консультанта народного депутата України Олеся Довгого Катерини Бондаренко здійснили робочий візит у КНП «Олександрівська лікарня».

      Під час робочої зустрічі поспілкувалися з директором лікарні Аллою Гресь  та завідувачем відділення фізичної та реабілітаційної медицини лікарем травматологом – реабілітологом Євгенієм Дяченком щодо подальших планів розвитку та оснащення реабілітаційного відділення , оглянули сучасне медичне обладнання , що встановлено в тренажерному залі та палатах.

    Кошти для проведення ремонтних робіт та придбання обладнання були залучені з субвенції на соціально –економічний розвиток за сприяння народного депутата України Олеся Довгого в сумі 1млн 998грн. , окрім того з бюджету громади 1.5 млн грн. спрямовано на заміну вікон у відділенні  фізичної та реабілітаційної  медицини та у терапевтичному відділенні.

     Окрім ремонтних робіт та медичного забезпечення у відділенні фізичної та реабілітаційної медицини  велика увага приділена фаховості медичного персоналу. Для надання якісних медичних послуг медичні працівники майже рік проходили відповідне навчання.

    На даний час продовжуються ремонтні роботи з урахуванням всіх вимог  безбар’єрності. Оновлення відділення – це насамперед можливість для повноцінного розвитку громади. До нас повертаються і будуть повертатися військові , яким необхідна реабілітація. Вони мають отримати найякісніші послуги , щоб якомога швидше відновитися фізично і психологічно – це першочергове завдання селищної влади.

   Зазначимо, що у відділенні фізичної та реабілітаційної медицини  послуги з лікування  можуть отримувати, як стаціонарно так і амбулаторно, не тільки військовослужбовці , а і жителі громади та внутрішньо – переміщені особи, які потребують допомоги у реабілітації.