Пліч -о- пліч: відбулися змагання з футзалу серед шкільних команд

19 лютого на базі КЗ «Олександрівський ліцей  №1» у нашій громаді стартував другий етап спортивних змагань серед учнів закладів освіти «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу. Вони проводяться  за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!».

В програмі спортивного свята відбулися  матчі шкільних команд  з футзалу.

Участь у змаганнях взяли здобувачі освіти Староосотської філії, Олександрівської філії, КЗ «Олександрівський ліцей №1»,  КЗ «Олександрівський ліцей №2», КЗ «Красносілківський ліцей», КЗ «Красносільський ліцей», КЗ «Михайлівський ліцей» у віковій категорії 2012-2013 років народження (відповідно до регламенту проведення змагань).

Урочисту частину змагань було розпочато хвилиною мовчання, з метою вшанування захисників, загиблих у російсько-українській війні.

Дух суперництва, позитивна енергія підтримки у командах і бурхливі емоції після кожного забитого мʼяча відкривають у юних спортсменів більшу любов до вказаного виду спорту.

За результатами  поєдинків переможцем стала команда КЗ «Олександрівський ліцей №1» та отримала право представляти нашу громаду в ІІІ (районному) етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу.

Команда -переможець отримала кубок та диплом. Кожен учасник отримав  грамоту.

Бажаємо успіху  та перемог нашим учням!!!