Засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників

02 квітня 2024 року о 10:00 год. під головуванням заступника голови селищного голови з  питань діяльності виконавчих органів ради Василя Скляренка відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міських/приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Олександрівської селищної територіальної громади

Під час засідання, відповідно до порядку денного було розглянуто питання:

1. Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування що не виходить                                    за межі Олександрівської селищної територіальної громади                     «Олександрівка-Вищі Верещаки».

2. Про проведення конкурсу на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування що не виходить                                    за межі Олександрівської селищної територіальної громади                     «Родниківка –Олександрівка(лікарня).

Відбувся конкурс на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування що не виходить за межі Олександрівської селищної територіальної громади                     «Олександрівка-Вищі Верещаки» за результатами, якого надано рекомендації виконавчому комітету Олександрівської селищної ради (Організатору перевезень), щодо визначення переможця.

За період визначений чинним законодавством для прийому документів на конкурс на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті загального користування що не виходить за межі Олександрівської селищної територіальної громади «Родниківка –Олександрівка(лікарня) не надійшло жодної конкурсної пропозиції для участі у вищезазначеному конкурсі, у зв’язку з чим було запропоновано визнати вищезазначений конкурс таким, що не відбувся.