ЗВІТ про узагальнення результатів громадського обговорення

щодо перейменування вулиці Територія цукрозаводу

в селищі Олександрівка на вулицю Заводська

         Відповідно до розпорядження Олександрівського селищного голови    від 21 березня 2024 року № 145-осн «Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиці Територія цукрозаводу                      в селищі Олександрівка на вулицю Заводська» у період з 25 березня                              по 25 квітня 2024 року в селищі Олександрівка проведено громадське обговорення щодо перейменування вулиці Територія цукрозаводу в селищі Олександрівка на вулицю Заводська у вигляді збору пропозицій фізичних                та юридичних осіб, громадських об’єднань у письмовій/електронній формі.

Організатор громадського обговорення – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександрівської селищної ради.

Інформаційне повідомлення про початок проведення громадського             з питання перейменування вулиці Територія цукрозаводу в селищі Олександрівка на вулицю Заводська було оприлюднене на офіційному вебсайті Олександрівської селищної ради в розділі «Новини» та                                  на сторінці Олександрівської селищної ради у соціальній мережі «Facebook».

Зауваження та пропозиції приймались протягом 30 днів з моменту оприлюднення інформаційного повідомлення в строк до 25 квітня 2024 року у письмовій формі за адресою: 27300, вул. Незалежності України, 42-А,                селище Олександрівка, Кропивницький район, Кіровоградська область                 та на електронну пошту: olex-mistbud-viddil@ukr.net.

За період проведення громадського обговорення надійшла                          колективна заява від мешканців вулиці Територія цукрозаводу селища Олександрівка від 02 квітня 2024 року № б/н (вх. №291/02.1-31від 02.04.2024 року) щодо неперейменування вулиці Територія цукрозаводу на вулицю Заводська із підписами 18 мешканців даної вулиці.

Інших письмових зауважень чи пропозицій від громадян, юридичних осіб, установ, громадських організацій, тощо у визначений термін на адресу відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства             та благоустрою Олександрівської селищної ради не надходило.

Анонімні пропозиції не розглядались і не реєструвались.

Звіт надається для подальшого розгляду Комісією з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою на території Олександрівської селищної територіальної громади та прийняття відповідного рішення.