В яких закладах освіти може організовуватися професійне навчання зареєстрованих безробітних?

Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 затверджено Порядок професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних.

Пунктом 4 вказаного Порядку встановлено, що професійне навчання зареєстрованих безробітних здійснюється в закладах вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, зокрема в закладах професійної (професійно-технічної) освіти Державної служби зайнятості, на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, безпосередньо в роботодавців — замовників кадрів.

Інформація про центри професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості – на вебсторінці Державного центру зайнятості https://www.dcz.gov.ua/regioncpto

Графік  формування навчальних груп в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

Є питання щодо організації професійного навчання? Телефонуйте, контакти тут http://surl.li/uppir або звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Кіровоградський обласний центр зайнятості