“Спільна відповідальність – запорука розвиненої соціальної інфраструктури” 

БО “Українська освітня платформа” продовжує розбудовувати партнерські стосунки на рівні держави та світу. Так, у червні 2024 року, за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинаємо проєкт, спрямований на забезпечення ефективного діалогу та взаємодії між органами місцевого самоврядування (ОМС), представниками організацій громадянського суспільства (ОГС) та мешканцями громад в Дніпропетровській та Кіровоградській областях. 

Разом із партнерами Підгороднецькою, Марганецькою, Олександрівською та Суботцівською громадами створюємо можливості для формування місцевої соціальної політики. 

“Проект має особливе значення для обраних громад. Він сприятиме побудові співпраці між різними групами людей, особливо залучить до діалогу тих хто вимушено покинув домівки та переїхав у нове середовище. В свою чергу, це допоможе розвивати більш демократичні, інклюзивні та стійкі громади” – зазначає проєктна менеджерка БО “Українська освітня платформа” Соломія Камад.

Проєкт «Громада як дієвий інструмент інтеграції малопредставлених груп у Кіровоградській та Дніпропетровській областях» реалізується БО Українська освітня платформа” завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».