Прогресивні завжди вчаться або як підкорити Microsoft Excel

         Вміння працювати в Microsoft Excel на професійному рівні на сьогодні є однією з вимог провідних роботодавців у багатьох сферах. Програма Excel – це неймовірно потужний засіб для аналізу великих обсягів даних. Крім того, вона чудово підходить для простих обчислень і відстеження практично будь-яких відомостей. Тому підвищення свого професійного рівня у даній тематиці – запорука успішного працевлаштування в майбутньому.

Тож скористайтеся своїм шансом!

         22 липня цього року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти стартують курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Основи роботи з електронними таблицями Microsoft Excel». Курс навчання проведе від базових функцій Excel до багаторівневих формул і таблиць. На заняттях вас чекає: вивчення функцій програми для роботи з великим об’ємом даних; побудова складних діаграм; опанування роботи зі зведеними таблицями, робота, пов’язана з обробкою та аналізом масивів інформації, обліком та автоматизацією, імпортом та експортом даних; вивчення всіх необхідних для роботи формул.

         Оновіть свій рівень знань та починайте використовувати їх у професійній діяльності – і успіх за вами! Також звертаємо увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

         Щоб скористатися пропозицією Державної служби зайнятості, зверніться до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут:http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

Кіровоградський центр зайнятості