ПРОВЕДЕНА НАРАДА

12 серпня 2021 року  була проведена   нарада  з питання  організації співпраці Олександрівської селищної ради та Знам’янського  відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області. Участь у засіданні  прийняли : Олександрівський селищний голова  Олександр Безпечний, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Василь Скляренко,  виконуючий обов’язки начальника Знам’янського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області  Ігор  Крижановський, страховий агент ОП  Тарас Яценко, головний спеціаліст  Знам’янського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області  Ніна Велика, головний бухгалтер  Олександрівської селищної ради Ірина Семенченко.

      На порядку денному розглядалися питання:

  • щодо організації роботи представника Фонду соціального страхування в Центрі надання адміністративних послуг.
  • організація роботи з надання матеріального забезпечення по тимчасовій непрацездатності. Про роботу комісії із соціального страхування .
  • про Порядок розслідування та обліку нещасних випадків , професійних захворювань  та аварій на виробництві, затвердженій постановою КМУ від’17.04.2019р. № 337, який введено в дію з 01. 07. 2021року.

По закінченню наради  за сумлінне виконання обов’язків, за багаторічну працю було нагороджено  Почесною грамотою  головного спеціаліста  Знам’янського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області   Ніну   Велику.