10 травня  2024 року в Олександрівці  відкрили Алею Пам’яті  загиблих та померлих захисників  України на знак вдячності та пам’ять про Героїв Олександрівської громади,. Це наші сміливі, нескорені воїни, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, які віддали своє життя у боротьбі з російським окупантом у 2014-2024 роках.

На відкриття Алеї Пам’яті  прийшли батьки та рідні загиблих та померлих  військових, керівництво громади, військовослужбовці та  жителі громади.

Зі словом скорботи та подяки до родин загиблих воїнів звернувся селищний голова Олександр Безпечний- “Це місце має стати символічним — нагадувати всім нам про подвиг наших Героїв. Про те, якою ціною дається нам свобода. Про те, яку ціну платять воїни за наші мирні ранки та спокійні ночі. Вони любили свою країну понад усе та віддали життя за неї, тому вони достойні найвищого пошанування. Наш обов’язок пам’ятати та цінувати подвиг наших захисників  і піклуватися про їхні родини. Ми схиляємо голови перед родинами загиблих. Дякуємо вам за виховання справжніх патріотів”.

Присутні вшанували пам’ять полеглих захисників хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Низький уклін захисникам України. Вічна пам’ять, шана і слава Героям України! Ви назавжди у нашій пам’яті й наших серцях! 

https://fb.watch/rZN4d7uJgt