23 березня у сесійній  залі Олександрівської селищної ради вітали кращих спортсменів – волейболістів юнаків та дівчат Олександрівської громади за їхні високі досягнення у спорті.

Селищний голова Олександр Безпечний, начальник відділу молоді та спорту селищної ради Олександр Роздобудько та помічник-консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко звернулися до хлопців та дівчат з привітальними словами. Зокрема Олександр Безпечний зазначив, що високі сходинки п’єдесталів спортсмени посідають завдяки завзятості і нелегкій систематичній роботі над собою, і подякував за те, що прославляють Олександрівську громаду далеко за її межами. Катерина Бондаренко теж привітала спортивну юнь і побажала залишатися на висоті.

Грамоти Олександрівської селищної ради за активну участь у спортивному житті громади отримали:чемпіон світу з COMBATJUJUTSU серед юнаків – Яровий Єгор,чемпіони і чемпіонки Кіровоградської області з волейболу :

Ковтун Дар’я; Кирій Надія;Михалюк Руслана;Корсун Валерія; Ярова Софія; Кваша Світлана; Кваша АнастасіяДуденецьЄва; Лівашкевич Юлія; Дигдало Вероніка;Жадан Вікторія;Лівашкевич Анастасія; Круть Едуард;                                  Ніколенко Микита;Сокоренко Нікіта;Горло Артем;Єрмаков Віталій;

Кравченко Іван; Таран Артем;Катеринюк Ярослав;Орлик Сергій;

Майданик Денис;Мільченко Антон;Брайко Дмитро,

 а також тренери – викладачідитячо – юнацької спортивної школи ім. М.П. Іванова Анна Горобець, Олександр Горобець від благодійного фонду родини Довгих «Можемо разом» отримали спортивні костюми.