Дорогі діти, шановні дорослі!

Щиро вітаю Вас із Днем Святого Миколая – одним з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, що наповнює наші оселі радістю, світлом і добрими сподіваннями.

Цього дня ми зазвичай влаштовували свято відкриття ялинки на центральній площі нашої громади, діти брали участь у казковому дійстві, зустрічали Святого Миколая, отримували солодкі подарунки та незабутні святкові емоції.

На жаль, російський агресор позбавив нас такої можливості,  розпочавши повномасштабне військове вторгнення в Україну, захоплюючи наші землі, здійснюючи постійні терористичні обстріли мирних українських міст і сіл, він позбавляє наших дітей можливості щиро радіти святу, почуватися у безпеці, забирає у них безтурботне, щасливе дитинство.

Та сьогодні саме той день, коли варто вірити в диво. Святий Миколай несе добро у кожну домівку і кожному, хто потребує його покровительства. Вважається, що він опікується воїнами і тими, хто подорожує, допомагає бідним у скруті. Тож сьогодні його захисту потребують усі українці – дорослі і діти, воїни на фронті і цивільні в тилу, ті, хто попри все, залишається вдома і ті, хто знайшов прихисток від війни у далекому закордонні.

Нехай свята рука Миколая Чудотворця оберігає усіх вас!

Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у скору перемогу і додасть сил нашим захисникам! Нехай здійсняться наші найзаповітніші бажання, а в Україну прийде такий довгоочікуваний мир і спокій!

Щиро бажаю добра та родинного затишку вашим сім’ям, міцного здоров’я, злагоди, добробуту та достатку. Хай завжди душевна щирість та людяність допомагають у складні хвилини, а очі малечі світяться щастям і радістю безтурботного дитинства!

Зі святом! З Днем Святого Миколая!

З повагою,

Селищний голова      Олександр Безпечний