«Новорічна казка»

Одним із найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені  під подушкою. Діти вірять у Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями та вірять, що всі їхні мрії здійсняться. Саме з такої нагоди за ініціативи Олександрівського селищного голови Олександра БЕЗПЕЧНОГО, за сприяння відділу культури та туризму, та служби у справах дітей Олександрівської селищної ради  було організовано та проведено захід для дітей, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях, родині патронатного вихователя та проживають на території Олександрівської громади. З привітаннями до присутніх на заході звернулися Олександрівський селищний голова Олександр БЕЗПЕЧНИЙ та помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина БОНДАРЕНКО, які побажали усім присутнім родинного благополуччя, успіхів у навчанні, наснаги та якнайбільше радісних моментів у житті.

Головною метою заходу було подарувати дітям хоча б краплинку щастя і справжнього передноворічного дива. Дитячі очі світилися радістю та вірою.

 У проведенні святкового заходу взяли активну участь  працівники КЗ «Центр культури та дозвілля» Олександрівської селищної ради, які підготували дитячо-розважальну програму  «Новорічна казка».

По закінченню святкового концерту до дітей вийшов Святий Миколай, який привітав усіх зі святом та подарував солодощі, придбані за сприяння селищної ради,  присутнім у залі діткам.