Обговорено основні аспекти роботи поліцейських

17.11.2023 працівниками управління головної інспекції ГУНП в Кіровоградській області проведено робочу зустріч з головою Олександрівської селищної ради Олександром Безпечним, до якої запрошено начальника СПД № 1 (смт Олександрівка) ВП № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького РУП ГУНП в області капітана поліції Сергія Дзюбу, у ході якої обговорювались питання, що стосуються службової діяльності поліцейських на території громади, наявні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Під час зустрічі обговорено основні аспекти роботи поліцейських щодо забезпечення правоохоронцями нагляду за дотриманням місцевими мешканцями Правил дорожнього руху України, щоденного проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів серед молоді щодо недопущення порушення публічного порядку.

У ході конструктивного діалогу очільником громади Олександром Безпечним позитивно відзначено службову діяльність поліцейських СПД № 1 (смт Олександрівка), у тому числі налагоджену взаємодію з керівником підрозділу.

В цілому працівниками УГІ ГУНП в Кіровоградській області окреслено головні напрямки побудови подальшої спільної роботи з органами місцевого самоврядування задля посилення безпекового середовища населення, у тому числі шляхом зворотного зв’язку із мешканцями громади через створені Департаментом головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України та ГУНП в Кіровоградській області чат боти, які розміщені у приміщенні громади та у подальшому будуть розповсюджені у підпорядкованих старостатах.

За допомогою вищевказаних чат-ботів місцеве населення матиме можливість висловити думку про результати діяльності роботи місцевої поліції.