Ось і завершився 2023-2024 навчальний  рік. Для всіх він був тяжким. Але сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне – любити і берегти свою Батьківщину,  відчувати гордість за те, що ми – українці.

Урочистості розпочалися з виконання Державного гімну, хвилини мовчання    та покладання квітів до пам′ятних дошок тих, хто захищав мирне сьогодення.

На  святі Останнього дзвінка у закладах освіти Олександріської  громади були присутні почесні гості:  Володимир ОСИПЕНКО, перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Василь СКЛЯРЕНКО, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Валентина СОКОЛ, начальник відділу освіти Олександрівської селищної ради, сільські старости, які побажали  випускникам стати гідними громадянами нашого суспільства, збудувати своє майбутнє задля процвітання  рідної країни, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, здобувачам освіти – гарно відпочити, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами.

Миру нашій Україні, щасливих шкільних років та чудових літніх канікул дітям, терпіння і віри всім нам,  аби пережити ці складні часи.

Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом. Дякуємо нашим педагогам, випускникам, батькам, які захищають нашу державу.

Бажаємо безпечних канікул, віримо у ПЕРЕМОГУ і надіємось на те, що у вересні свято Першого дзвоника збере всіх на подвір’ях наших освітніх закладів!