Швидке реагування

У межах проекту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє» на території Олександрівської селищної ради роздано гуманітарну допомогу вразливій категорії сімей.

Комунальним закладом «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Олександрівської селищної ради налагоджено співпрацю з благодійною організацією «Благодійний фонд «Безпечне майбутнє», в рамках якого, здійснюється гуманітарний кейс-менеджмент (допомога) в підтримку вразливої категорії сімей громади.

Фахівцями соціальної роботи Центру проведено оцінку потреб сімей громади та виявлено сім’ї, що потребують допомоги.

Так за результатами проведеної соціальної роботи роздано благодійну допомогу 70 вразливим сім’ям громади. В тому числі, отримали допомогу багатодітні сім’ї, та сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю, сім’ї внутрішньо переміщених осіб: 50 мультиварок; 50 гігієнічних наборів та 25 постільних наборів.

Наразі Центром здійснюється роздача спортивних костюмів.

В результаті налагодженої співпраці з благодійною організацією найбільш вразливі сім’ї громади мали можливість покращити свій рівень життя. Сім’ї, отримуючи допомогу, висловлювали слова вдячності ЮНІСЕФ за значиму підтримку у нелегкий для всіх час.