Спільними зусиллями – на радість дітям!!!

6 травня 2018 року напередодні свята Великої Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні  у міському будинку культури (Іскра) відбувся святковий концерт, на якому аматори сцени дарували глядачам гарні пісні  та декламували вірші воєнної тематики.

А після концерту свято продовжилося відкриттям дитячо-спортивного ігрового майданчика.

Для дітей , які проживають у цьому віддаленому від центру мікрорайоні – це справжнє свято.

А подарував малечі  це містечко для веселого та активного відпочинку народний депутат Олесь Довгий, який посприяв у виділенні з державного бюджету сорока п’яти тисяч гривень на придбання обладнання та знарядь для спортивно-ігрового майданчика.

 

Селищна рада зі свого бюджету виділила кошти на придбання матеріалів для його встановлення (цементу, піску,  фарби  та інше).

А встановлювали обладнання силами батьків та дітей.

До цієї доброї справи долучилися  керівники деяких підприємств селища: директор КП «Оберіг-Аква»  Олександр  Савеленко , ПП «Торосян» Смбат Торосян,

Начальник Олександрівського РЕМ Сергій Давидов,

Директор ТДВ «Фундукліївське ХПП» Василь Зеленько, Директор ДП «Олександрівський лісгосп» Іван Гапич, Директор МБК Валентина Гирич ,  які надали спонсорську допомогу (техніку, матеріали та солодощі).

На святі були присутні жителі нашого селища зі своїми  дітьми та запрошені – Селищний голова Олександр Безпечний, Секретар селищної ради – Юрій Воронін, Помічники народного депутата – Андрій Іщенко та Катерина Бондаренко, Директор краєзнавчого музею Василь Білошапка, депутати селищної ради Микола Семенченко, Галина Ярига,Тетяна Цимбал.

І ось нарешті  відбулася така довгоочікувана для дітвори подія – перерізання стрічки та відкриття майданчика, після чого діти залюбки опановували нові атракціони, гойдалки, карусель та спортивні тренажери А ще на майданчику з’явилося  футбольне  та волейбольне поле.

Присутніх на святі пригощали смачною кашею, а дітвору солодощами (цукерками,морозивом).

Юні артисти міського будинку культури дарували веселий настрій присутнім.

А ще були казкові персонажі, які влаштували для дітей різноманітні ігри та розваги.

Селищний голова Олександр Безпечний подарував дітям футбольний м’яч  та у своєму виступі подякував народному депутату Олесю Довгому і кожному , хто долучився до цього заходу, промовивши,що тільки спільними зусиллями ми здатні творити  добрі справи на радість дітям, а радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити і працювати.06