До уваги представників бізнесу – платників ПДВ!

Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата повідомляє, що

29 березня 2023 року спільно з ГУ ДПС України в області буде проведено вебінар на тему: «Новації в операціях з податковими накладними та розрахунками коригування у ЄРПН».

Вебінар проводитиметься для представників бізнесу Кіровоградської області – платників ПДВ.

Зважаючи на важливість теми, а також введення в дію низки законодавчих змін щодо операцій з податковими накладними, просимо поінформувати представників підприємств, зареєстрованих на ваших територіях про можливість участі у вебінарі.

Орієнтовний перелік питань, що обговорюватимуться:

  • Реєстрація ПН/РК у ЄРПН
  • Нові форми податкової накладної та податкової декларації з податку на додану вартість з 01.04.2023 року;
  • Особливості складання податкової накладної та податкової звітності по ПДВ з 01.04.2023 року;
  • Відповідальність за порушення платником податку граничних строків реєстрації ПН/РК
  • Зупинення реєстрації податкових накладних, порядок розблокування. Розгляд затверджених змін внесених наказом МФУ від 12.01.2023 №19.

Упередження зупинення реєстрації податкових накладних, подання таблиць платника податку відповідно п. 12 Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України                       від 11 грудня 2019 року №1165.

Вебінар відбудеться 29 березня 2023 року об 11:00 із використанням платформи ZOOM. Участь безкоштовна, за умови попередньої реєстрації: https://forms.gle/Y15K5oDCtYCvDpeF7