ВІДКРИТТЯ МЕМОРІАЛЬНОЇ ДОШКИ ЗАГИБЛОМУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ КУЧЕРЕНКУ

Сьогодні, 11 вересня  у Бірківській філії КЗ «Олександрівський ліцей 2» відбулося    урочисте відкриття меморіальної дошки на честь  Героя – Сергія Кучеренка  — випускника цього ліцею,  який  загинув 22 червня  2022 року, захищаючи  територіальну цілісність України. Встановили її на фасаді Бірківської філії.

На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні: мати, дружина та донечка,  рідні, друзі  загиблого, педагоги та учні, жителі селища.  Секретар Олександрівської селищної ради Тетяна Половенко та  староста села  Бірки Михайло Сергієнко  висловили велику вдячність матері Сергія Кучеренка  за те, що виховали справжнього патріота України, який віддав за неї життя. 

Право відкрити меморіальну дошку було надано родині  Героя. Після чого учасники заходу поклали квіти до меморіальної дошки.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Сергія  та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Сергій Кучеренко  віддав найдорожче – своє життя, захищаючи кордони нашої України. Відтепер пам’ятний знак на стіні ліцею буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про патріотизм і героїчний подвиг випускника освітнього закладу та захисника рідної Батьківщини.

Світла пам’ять про нашого Героя назавжди залишиться у наших серцях.