З робочим візитом завітав начальник Кропивницької РВА Пастушенко  В.А.

09 листопада 2023 року до нашої громади з робочим візитом завітав начальник Кропивницької РВА Пастушенко  В.А., заступник начальника Кропивницької РВА Євенко Д.В., головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури молоді та спорту Кропивницької РВА Валуйська М.О. Делегацію супроводжували заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Скляренко В.І., перший заступник  селищного голови Осипенко В.В. та секретар Олександрівської селищної ради Половенко Т.І.

В ході роботи були відвідані і заклади освіти громади: КЗ «Олександрівський ліцей №1» та КЗ «Олександрівський ліцей №2.» Пастушенко В.А. проінспектував укриття в КЗ «Олександрівський ліцей №1», яке облаштовано за кошти місцевого бюджету та укриття в КЗ «Олександрівський ліцей №2»,в якому було проведено реконструкцію  за рахунок коштів міжнародної організації «UNICEF».Начальник Кропивницької РВА відмітив,  що у відвіданих закладах освіти створено комфортні умови для навчання та розвитку дітей, забезпечено сучасним обладнання, а саме головне передбачене питання безпеки – облаштовано найпростіші укриття.

В рамках реалізації обласного Проєкту «Хочу тут вчитися» в КЗ «Олександрівський ліцей №1» відбулася зустріч старшокласників громади  з представниками Донецького державного університету внутрішніх справ.

Професійна орієнтація учнів – одне з важливих питань сьогодення, адже вибір професії – справа відповідальна і досить непроста, бо від цього залежить те, як складається подальше життя.

Озерна І.В., представник Донецького державного університету внутрішніх справ ознайомила із змістом професій, надала інформацію про навчальний заклад, правила прийому та умови вступу.

Також, Пастушенко В.А. відвідав КНП «Центр первинної медико санітарної допомоги», де ознайомився з робою Пункту щеплень, наявністю вакцин та порядком проведення  щеплень.