«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ» – це гасло присвячене українцям, що виборюють свободу

         Події двох майданів в Україні стали підтвердженням того, що українці є  сильною, суверенною і незалежною нацією. Вперше на майдані в 2004 році. Вдруге на майдані Гідності та Свободи 2013-2014-го року.

Сьогодні Олександрівська громада   разом з усією країною вшановує патріотизм і мужність громадян, які  постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

 Схиляємо голови перед тими, хто ціною свого власного життя виборює право українців на свою державність у своїй Державі. Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

     Ми відродилися як сучасна європейська  нація,  нація  гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

Сьогодні ми продовжуємо захищати ці ідеали, відстоювати ідеї рівності, соборності та незалежності й  рухаємося до нашої незаперечної Перемоги. І наша єдність та свобода роблять нас гідними нащадками наших батьків!