Засідання комісії по призначенню стипендій

20 червня 2024 року відбулося засідання комісії по призначенню стипендій обдарованим дітям Олександрівської територіальної громади під головуванням  першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира ОСИПЕНКА.

Вже стало доброю традицією на Олександривщині по завершенні навчального року відзначати учнівську молодь, яка наполегливо працювала й показала значні результати у своїх знаннях і вміннях не тільки на рівні громади, але й на обласному, всеукраїнському рівнях.

Цьогоріч учні нашої громади  показали чудові результати і на карті успіху та досягнень освітян Олександрівщини  з’явилися нові вершини та нові імена.

За рішенням комісії стипендії призначено  12  учням-переможцям ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та 17 педагогам. За захист науково-дослідницьких робіт відзначено 13 учнів-членів МАН України та 7 педагогів. 11 здобувачам освіти та 11 педагогам закладів загальної середньої освіти призначено стипендії за перемогу в інтелектуальних та творчих конкурсах.

Також стипендії призначені 144 вихованцям та 20 керівникам гуртків КЗПО «Олександрівський центр дитячої та юнацької творчості», 66 вихованцям та 17 керівникам гуртків КЗПО «Олександрівська станція юних техніків».
Всього Олександрівською селищною радою на фінансування виплат стипендій для обдарованих дітей у галузі освіти у 2023-2024  навчальному році з місцевого бюджету виділили 293000 гривень.
Ці стипендії стимулюють інтелектуальний і творчий розвиток дітей, які мають високий рівень навчальних досягнень та здобутків кожен у своїй сфері діяльності.

Щиро вітаємо талановитих учнів і вихованців Олександрівщини та висловлюємо подяку їх батькам та педагогам!

Дякуємо захисникам і захисницям України за можливість навчати, навчатись  і творити в ім′я України!