Засідання комісії з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою

17 травня 2024 року в залі засідань селищної ради під головуванням голови комісії, селищного голови – Олександра БЕЗПЕЧНОГО, секретаря селищної ради, заступника голови   комісії – Тетяни ПОЛОВЕНКО, секретаря комісії – головного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та благоустрою Олександра РУДЕНКА та за участі членів комісії відбулось чергове засідання комісії з питань найменування (перейменування) об’єктів благоустрою                 на території Олександрівської селищної ради.

Комісією були підведені підсумки проведених громадських обговорень  на території Олександрівської селищної ради з питань перейменування: вулиці Територія цукрозаводу в селищі Олександрівка на вулицю Заводська;  вулиці Шкільна в с. Розумівка на вулицю Юрія Горліса-Горського;                   вулиці Хліборобів в с. Красносілка на вулицю Петра Бойка.                      .

Крім того була розглянута заява та пакет документів гр. Максимчик Ольги Василівни щодо перейменування вулиці Синьогубівська                                    в селі Красносілка на честь Захисника України – Максимчика Володимира Володимировича.

За результатами засідання комісією були прийняті відповідні               виважені рішення.