Привітання селищного голови Олександра Безпечного з нагоди Дня Збройних сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани військової служби!

Від депутатського корпусу та від себе особисто прийміть щирі вітання з нагоди Дня Збройних сил України!

       Це свято, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції українського народу і уособлює мужність та героїзм визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.

      Ми низько вклоняємося всім солдатам і офіцерам, які вірою і правдою служать українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами. Тож прийміть щирі вітання від усіх жителів Олександрівської територіальної громади!

     Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте мир і спокій громадян. І сьогодні Ви ціною власного життя стоїте на варті нашої держави.

    Дякую кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю та гідністю виконує свій громадянський та військовий обов’язок, мужньо протистоїть зазіханням ворога на територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

     У цей святковий день зичу Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх Ваших мрій і побажань.

     Нехай любов до України, славетні бойові подвиги наших батьків та дідів, народна повага надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.

З повагою
Селищний голова        Олександр Безпечний