100-літній ювілей святкує мешканка селища Олександрівка  Крамар Оксана Степанівна

Сьогодні, 3 травня, 100-літній ювілей святкує мешканка селища Олександрівка  Крамар Оксана Степанівна.

Зі славними уродинами довгожительку Олександрівської громади привітало керівництво селищної ради.

Вітаючи ювілярку, селищний голова Олександр Безпечний  побажав їй міцного здоров’я, наснаги, благополуччя, сімейного затишку, щасливих років життя та з нагоди свята вручив  подарунок та Грамоту Олександрівської селищної ради « За життєву мудрість і досвід, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 100-річного  ювілею від Дня народження»

 Також подарунки та щирі вітання ювілярка отримала від помічника консультанта Народного депутата України Олеся Довгого  Катерини Бондаренко.

Незважаючи на свій поважний вік, іменинниця при добрій пам’яті, а тому під час зустрічі Оксана Степанівна  охоче ділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже їй та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.

 Приїхав привітати ювілярку й староста села Красносілка Сергій Капкан, побажав іменинниці благополуччя, щасливого життя у колі рідних та близьких . Сергій Володимирович пообіцяв ювілярці  посприяти у здійсненні її мрії – відвідати село Красносілку , де Оксана Степанівна з квітня 1945 року працювала секретарем Красносілківської сільської ради , а після виборів до місцевих рад  – секретарем виконкому сільської ради. Працювала   на цій посаді  понад 30 років , доки у липні 1977 року  не пішла на заслужений відпочинок .За багаторічну сумлінну працю в державній установі  була нагороджена медаллю «За трудову відзнаку».

Своєю чергою, Оксана Степанівна подякувала гостям за відвідини, привітання та побажала всім міцного здоров’я, щастя й радості.