13 липня 2022 року Олександрівську територіальну громаду з робочим візитом відвідали начальник обласної військової адміністрації  Андрій  Райкович  та начальник Кропивницької районної військової адміністрації Віталій Пастушенко.

В ході робочої поїздки керівництво оглянуло приміщення  гуртожитку для внутрішньо переміщених осіб після проведення капітального ремонту та заселення.  Селищний голова Олександр Безпечний поділився планами на майбутнє  – оглянули приміщення в селі Бірки , яке планується обладнати під гуртожиток для внутрішньо переміщених осіб. Також гості ознайомилися з роботою комунальної установи «Олександрівський ліцей №2», обговорили хід підготовки до нового навчального року , облаштування укриття  та інші нагальні проблеми.

В рамках робочої поїздки начальник обласної військової  адміністрації  Андрій Райкович разом із делегацією та керівництвом громади ознайомилися з роботою товариства з додатковою відповідальністю  «Фундукліївське ХПП»  та фермерським господарством  «Гусака В.М.». За результатами робочого візиту було обговорено важливі питання подальшої роботи нашої громади в рамках воєнного часу , окреслено проблемні аспекти роботи  та визначено ряд пріоритетних завдань.