24 вересня було проведено мітинг з нагоди 401-річниці Олександрівки

Олександрівщина! Золота чарівна сторона – хліборобська колиска, земля увінчана пишним колоссям, зеленню закосичена. Олександрівська земля народила і зростила багато синів та доньок, які власними трудовими та ратними подвигами, власним розумом прославляли рідне селище з покоління в покоління.

Мешканці селища щороку нетерпляче чекали останньої неділі вересня, щоб у великому родинному колі відзначити День народження Олександрівки. Чепурилисть вулиці та садиби, самодіяльні артисти розучували нових пісень, майстри та майстрині готували для виставок найкращі свої вироби. І Олександрівка, як справжня іменинниця, радо зустрічала гостей, зустрічала дітей своїх, які поспішали звідусіль на її День народження. Сьогодні ми щиро дякуємо тим, хто докладає зусиль, працює на розвиток селища, славить його трудовими, спортивними, мистецькими звершеннями.

На жаль, у зв’язку з воєнними подіями в Україні у цьому році ми не маємо змоги гідно привітати наше селище з святом. Жваві стрілки годинника на циферблаті нашого мирного життя зупинили вибухи ворожих ракет о п’ятій годині ранку 24 лютого… Здригнулись від вибухів міста і села. Здригнулась Україна… Наші земляки разом з усією Україною стали до зброї, щоб зупинити і знищити ворожу орду, щоб захистити рідний край. Особлива шана та доземний уклін нашим воїнам-землякам, які там, на передовій захищають Батьківщину, які боронять її свободу. Ми усі молимось за вас, дорогі наші воїни, віримо у вас, сподіваємось на ваше якнайшвидше повернення до рідної домівки, до батьківського краю. Ми  переконані у тому, що наступного року завдяки нашим мужнім захисникам і захисницям День селища відзначатимемо з Перемогою.

24 вересня було проведено мітинг з нагоди 401-річниці Олександрівки, вшанували пам’ять наших земляків, полеглих у боях з російськими окупантами за свободу, незалежність Батьківщини  хвилиною мовчання і покладанням квітів до Алеї пам’яті воїнам-захисникам та пам’ятника Героям російсько-української війни.