26 квітня – річниця Чорнобильської трагедії

26 квітня 2024року на території старостинського округу с. НесватковеОлександрівської селищної ради біля пам’ятного знака “До 22 річниці від дня аварії на ЧАЕС” з нагоди 38 річниці трагедії на Чорнобильській АЕС відбулась церемонія покладання квітів.

Учасниками заходу були перший заступник селищного голови Володимир Осипенко,помічник -консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, староста с. Несваткове Тетяна Погрібна, староста с. Веселе, Гайове, Польове МелітинаКачмар ,заступник завідувача Несватківськоїфілії з навчально-виховної роботи Іван Ващенко, ліквідатори аварії на ЧАЕС,  вчителі та учні школи, жителі села.

Зі словами вдячності та поваги до учасників заходу звернулися перший заступник селищного голови,  помічник – консультант Олеся Довгого, староста села, заступник завідувача Несватківської філії з навчально-виховної роботи.

Засвідчили шану тим ,хто брав участь у ліквідації наслідків, віддав молодість свою та здоров’я для врятування людей і рідної землі.

Усі присутні вшанували  подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС  та пам’ять жертв техногенної катастрофи хвилиною мовчання.

Їхній подвиг назавжди  записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам’яті українського народу.

Захід завершився покладанням квітів до пам’ятного знака.

Кажуть час лікує, затягує рани. Це не правда. Просто біль відходить глибоко в серце.