27 липня в оселі Раїси Борисівни Криворучко з смт Олександрівка було свято. Жінка відзначила своє 90-річчя.

В гості до ювілярки прийшли помічник народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко, селищний голова Олександрівки Олександр Безпечний та голова селищної ветеранської організації Олександра Геращенко. Катерина Бондаренко від імені Олеся Довгого щиро привітала довгожительку. Теплі слова поздоровлень і щирі побажання висловили й Олександр Безпечний та Олександра Геращенко. Гості вручили ювілярці живі квіти й подарунки.

Раїса Криворучко все життя сумлінно працювала. Спочатку десять років була санітаркою в одному з родильних будинків у Дніпрі. Потім вона чверть століття трудилась кондуктором на олександрівському автопідприємстві. Її портрет прикрашав Дошку пошани в обласному центрі. Численні пасажири й досі добрим словом згадують привітну жінку.

Прикро, але вже 12 років, як помер її коханий чоловік. Проживає Раїса Криворучко разом з сином. В Олександрівці мешкає і дочка. Тішать жінку троє внуків (четверта онука, на жаль, померла) та двоє правнуків.

Раїса Криворучко у свої дев’яносто досить жвава і компанійська людина. Коли дивишся на неї, то більше семидесяти ніяк не даси!