27- річниця Міжнародного дня людей похилого віку та ветеранів праці.

01 жовтня 2018 року в Олександрівській селищній раді відзначали 27-му річницю Міжнародного дня людей похилого віку та ветерана праці.

На урочистостях людей похилого віку та ветерана праці вітали зі святом селищний голова Безпечний Олександр Іванович, заступник голови районної державної адміністрації Каражбей Анатолій Миколайович, голова районної ради Гончаренко Григорій Кіндратович,голова селищної організації ветеранів Геращенко Олександра Сидорівна, секретар селищної ради Воронін Юрій Олександрович,начальник відділу з питань призначень та перерахунку пенсій Ратушна Інна Володимирівна, заступник начальника УСЗН Єгорова Світлана Олександрівна, які зичили ветеранам здоров’я, довголіття, миру у країні, поваги від близьких, тепла, океан квітів та людського спокою.

 

Працівники міського будинку культури надали змістовний концерт та читання віршів. Змістовні свої вірші читала поетеса Шпирко Оксана, селищний голова Безпечний О.І. вірш про батьків, від імені Уманця І.М. про батька читала ведуча.

Для присутніх була організована виставка «Мої життєві шляхи».  Уманцю Івану Михайловичу за його виставку вручили подарунок.

Тут не забули і про ювілярів. З 90-річчям привітали Матвєєву Катерину Кононівну, подарунок який вручили доньці. З 80-річчям привітали Лавріненка Федора Михайловича з врученням подарунку та вручили подарунок самій старшій за віком жінці серед присутніх Донець Марії Харитонівні.

Після концерту був організований фуршетний стіл від Олександрівської селищної ради та спонсорів: ТДВ «Фукндукліївське ХПП» – генеральний директор Зеленько В.П. та СФГ «Дєдов» – заступник директора Закревський Олександр Миколайович. За що ветеранська організація та усі присутні вдячні їм за повагу до людей похилого віку та ветерана праці.