28 травня в Україні відзначають День поліцейського офіцера громади

У цей день вшановують роботу поліцейських офіцерів громади,  це день про те,  як Україна змінює стратегію роботи поліції.

На відміну від звичайних поліцейських, які несуть відповідальність за більші території або райони, офіцери громади несуть повну відповідальність за підтримання порядку в межах своєї громади. Вони тісно співпрацюють з громадянами, щоб визначити проблеми, які впливають на їхні території, та впровадити рішення,  які принесуть користь усім учасникам.

Сьогодні, 29 травня  на засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Олександрівської селищної ради  селищний голова  Олександр Безпечний відзначив  Грамотою Олександрівської селищної ради  за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, забезпечення правопорядку Андрія Клепку та капітана поліції  Віталія Ліхненка та наголосив, щоб громадяни відчули і захист, і підтримку, щоб кожен побачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника,  щоб праця знаходила  вдячність і довіру у громадян. Побажав правоохоронцям здоров’я, успіхів, легкої служби та мирного неба.