3 грудня – Міжнародний День  осіб з інвалідністю

Шановні мешканці громади! Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний День  осіб з інвалідністю , прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги.

    Міжнародний День осіб з інвалідністю   об’єднує людей з особливими потребами та людей, небайдужих до їхньої долі. Хоча цей день не можна назвати святковим, він нагадує кожному з нас про необхідність забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства.

   Сила духу, яку проявляють люди з інвалідністю, їх цілеспрямованість

є прикладом оптимізму та любові до життя кожному з нас.

    Напередодні Міжнародного дня  людей з інвалідністю селищний голова Олександр Безпечний,  помічник –консультант народного депутата України Олеся Довгого Катерина Бондаренко , староста смт  Єлизаветградківка Валентина Шевцова  відвідали Єлизаветградківський психоневрологічний інтернат.
    Олександр Безпечний висловив  щиру подяку усім, хто допомагає  людям з інвалідністю, не залишається осторонь їхніх потреб та проблем. Завдяки  турботі, милосердю та підтримці такі люди мають можливість відчувати себе повноцінними учасниками сучасності та створювати історію, своїм прикладом надихаючи інших людей з особливими потребами.

Катерина Бондаренко побажала всім міцного здоров’я, миру  та вручила подарунки від народного депутата України  Олеся Довгого.