Відбулася спільна нарада Олександрівського селищного голови Олександра Безпечного, начальника відділу освіти Олександрівської селищної ради Сокол В.М.  та начальника Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Заброди В.П.,  начальника відділу за дотриманням санітарного законодавства Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Івановської Ю.Ю. та головних спеціалістів відділу безпечності харчових продуктів Кропивницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Осипенко С.В. та Колісник С.О.

На нараді було обговорено проблемні питання щодо організації шкільного харчування, затвердження примірних меню харчування, стан харчоблоків, забезпечення питною водою, проведення лабораторних досліджень.

Також одним з питань було складання графіку комісійних обстежень харчоблоків, та відбір проб води для проведення лабораторних досліджень.