Адміністративна комісія Олександрівської селищної ради

13  березня 2023 року під головуванням заступника селищного голови Василя Скляренка  відбулося засідання Адміністративної комісії Олександрівської селищної ради. Членами комісії  було розглянуто матеріали адміністративної справи стосовно гр.К. щодо притягнення  його до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення передбаченого ст.180 КУАП.

Підставою для розгляду адміністративною комісією справи є протокол про адміністративне правопорушення, складений у встановленому порядку уповноваженою на те службовою особою відповідного до статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

При вирішенні питання про накладання адміністративного стягнення, комісія враховувала норми чинного законодавства про адміністративні правопорушення, характер вчиненого правопорушення, ступінь вини правопорушника, його майновий стан, а також обставини, що пом’якшують чи обтяжують відповідальність. За результатами засідання комісії  на правопорушника  накладено стягнення у вигляді  штраф в розмірі 8-ми неоподаткованих мінімумів доходів громадян