АТ «Аграрний фонд» розпочинає весняну кампанію закупівлі зерна врожаю 2022 року

Широкомасштабне вторгнення Росії на територію України ставить під загрозу продовольчу безпеку в країні та світі. Цілеспрямоване та систематичне руйнування російськими військами інфраструктурних об’єктів, мінування сільськогосподарських угідь, знищення запасів пального та техніки ускладнює, а в багатьох областях України унеможливлює функціонування аграрних підприємств.

В цих непростих для аграрного сектору умовах акціонерне товариство «Аграрний фонд» продовжує підтримувати вітчизняних сільгоспвиробників, реалізуючи програму закупівлі зерна майбутнього врожаю. З метою забезпечення продовольчої стабільності в Україні, Товариство фінансує як малих, так і великих сільгоспвиробників, які мають успішний досвід вирощування зернових культур.

Авансові платежі АТ «Аграрний фонд» здійснює під заставу майбутнього врожаю в розмірі 50-70% від загальної вартості законтрактованого зерна. Обов’язковою умовою співпраці є страхування посівів.

Рівень цін закупівлі сільськогосподарської продукції майбутнього врожаю, виходячи з яких здійснюється попередня оплата за договорами, на зерно пшениці 2 класу становить 5 472 грн/т, пшениці 3 класу – 5 301 грн/т.

Згідно з умовами програми закупівлі майбутнього врожаю обсяг мінімальної закупівельної партії для пшениці становить 100 тонн.

З повним переліком документів, необхідних для укладання договору з АТ «Аграрний фонд», можна ознайомитись на офіційному сайті Товариства в розділі «Закупівлі зерна врожаю 2022» – http://agrofond.gov.ua/buy/forvard-2022/

Для більш детального обговорення програми та з пропозиціями просимо звертатися до відділу у Черкаській та Кіровоградській областях АТ «Аграрний фонд».

тел.: (067) 328-65-92
email – ckkr@agrofond.gov.ua