Батьківський клуб «Родинне коло» в КЗ «Центральна бібліотека»

    У комунальному закладі «Центральна бібліотека» відбулося чергове засідання батьківського клубу «Родинне коло», який створено за участі у проєкті Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх сімей, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні».

    Для учасників клубу проведена пізнавальна година «Корисна їжа і здоров’я». Здорове харчування — це не тільки хороше самопочуття і позбавлення від багатьох недуг, міцна нервова система і нормалізація маси тіла, але й любов та повага до себе, це прагнення до здорового і тривалого життя.

      Бібліотекарі ознайомили присутніх з рекомендаціями щодо здорового харчування та як харчуватися з користю для здоров’я, але без шкоди для гаманця.

   Під час вікторини «Шкідлива їжа – корисна їжа» учасники з легкістю визначали овочі, фрукти та інші продукти, які є корисними для здоров’я.

   Батьки разом із дітьми розгадували кросворди на тему «Здоров’я» за допомогою малюнків.   

   Дітей зацікавила пізнавальна гра «Як слід правильно їсти». Вони пригадали та назвали правила харчування, а саме, не їсти багато солодощів, під час їжі не відволікатися, споживати різноманітну їжу.

   Під час заходу діяла виставка «Корисна їжа і здоров’я», на якій було представлено літературу про лікування захворювань травної системи, здорове харчування, а також рецепти корисної їжі.    Завершилося засідання клубу чаюванням зі смаколиками та фото сесією на згадку.