День Гідності та Свободи!

21 листопада – день, який увійшов до підручників, адже увібрав у себе доленосні події новітньої історії України 2004 та 2013 років – Помаранчевої революції та Революції Гідності. Ці дві революції дали старт формуванню нового загону Героїв, підняттю патріотичної свідомості. Велична дата, що відгукується у серці кожного українця, вона – про силу народу, про людей, про волю та Перемогу, яка сьогодні виборюється для гідного майбутнього мільйонів співвітчизників, адже гідність та свобода віками викарбовані на генетичному коді нашої нації!

Цьогоріч ми по іншому, через призму війни та боротьби осмислюємо багато речей, в тому числі важливість Незалежності, Свободи та Гідності для кожного українця.

В закладах освіти Олександрівської територіальної громади проводяться заходи під гаслом «Україна – країна нескорених!» тому, що нашим святим обов’язком є віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які постали на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

Слава всім, хто захищає свободу!

Слава всім, хто працює заради нашої Перемоги!

Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за наше сьогодення!

Слава Україні!🇺🇦