День селища Єлизаветградка

14 жовтня 2021 року – свято Покрови, свято захисників та захисниць України, а селище Єлизаветградка святкувала  День народження. Свято Дня селища згуртувало велику кількість жителів, гостей, хто народився та виріс в Єлизаветградці, а також всіх, хто завітав його відсвяткувати . З вітальним словом перед жителями громади та гостями звернулася староста  смт Єлизаветградка с. Плішки Шевцова Валентина Володимирівна, яка вручила подяки та подарунки всім організаціям та установам.

 На свято завітали: перший заступник Олександрівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Володимир Осипенко, заступник Олександрівського селищного голови питань діяльності виконавчих органів  Василь Скляренко, помічник -консультант народного депутата України Олеся Довгого  Катерина Бондаренко,  депутат Олександрівської селищної ради  Станіслав Бакаляр , депутат Олександрівської селищної ради  Олександр Пісний.

Всі привітали жителів громади з Днем селища Єлизаветградки ,побажали миру та розквіту, благополуччя та злагоди. Скляренко Василь Іванович нагородив грамотами Олександрівської селищної ради та вручив квіти жителям селища .

 З вітаннями та щирими словами звернулась до жителів громади та гостей помічник – консультант народного депутата України  Олеся Довгого – Бондаренко Катерина Григорівна, яка вручила подарунки учасникам бойових дій та сім’ї – Гаркушів Валентина Петровича та Валентини Іванівни, онук яких Шаповал Олександр Сергійович героїчно загинув у зоні АТО.  

Прозвучали патріотичні пісні гурту «Ланцюгова реакція», які неодноразово  приймали участь у пісенних фестивалях.

Всі присутні та гості пригощалися козацьким кулішем, варениками, деру-нами та бринзою .

 Для відпочинку дітей було встановлено два батути і один надувний із гіркою  та солодка вата.

Провідний бібліотекар Голинська Вікторія Юріївна підготувала цікаву розважальну програму для дітей, ігри та конкурси. Кожен із учасників отримав свій приз та подарунок.

 Свято Дня селища Єлизаветградка пройшло у теплій та дружній атмосфері.