День вшанування Героїв Небесної Сотні!

20 лютого відзначається День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Ця дата назавжди запам’ятається у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме вогняну зиму 2013-2014 років. Цього дня ми вшановуємо пам’ять тих громадян, завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави під час подій Революції Гідності, тих, хто ціною власного життя захищав ідеали демократії, відстоював права та свободи людини, європейське майбутнє України. Імена загиблих назавжди залишаться в наших серцях, в серцях кожного українця.

Щоб віддати шану Героям на мітинг-пам’яті зібралися  жителі громади, працівники селищної ради, керівники виконавчих органів, підприємств, установ, організацій комунальної власності.

 Заступник селищного голови Василь Скляренко звернувся до присутніх, висловив слова вдячності, багато часу сплинуло відтоді, як Герої Небесної Сотні пожервували своїм життям заради прав людини, людської гідності та європейське майбутнє. Водночас, вони стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують їх справу, захищають наше з вами право на вільне життя та щасливе майбутнє.

Хвилиною мовчання присутні вшанували Героїв Небесної Сотні та поклали квіти до Алеї слави.

Слава Україні! Героям слава!