Для маленьких чомучок бібліотекарі провели пізнавально – ігрову програму «Свято, що дарує зустрічі багато..»

Навчальний рік розпочався! А до бібліотеки на гостини знову завітали наші постійні читайлики учні 2 – Б класу КЗ Олександрівський ліцей №2 ( кл. кер. Шпак С.О.) Зустріч після літа була цікавою, насичена різними подіями. Канікули закінчилися, діти були частими гостями різноманітних захоплюючих заходів, майстер – класів, які проходили на протязі літа в бібліотеці. За активність та креативність бібліотекарі подарували на згадку про сонячне літо  різнокольорові окуляри, які любязно надала помічник народного депутата України Олеся Довгого – Катерина Бондаренко. 

   Для маленьких чомучок бібліотекарі провели пізнавально – ігрову програму «Свято, що дарує зустрічі багато..» Це були конкурси: «Тихе полювання», «Збери врожай», «Подолання перешкод», «Вітер». Пригоди, запал, радість спілкування та море позитивних емоцій.

    На святі була ще одна приємна новина, учень класу Рибалка Ярослав отримав від бібліотеки подарунок як переможець Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках».

     І на останок заходу на кленових листочках діти написали свої побажання та мрії, які «законсервували» в чарівну вазу, яку відкриють по закінченню другого класу, щоб переконатися що дива у світі існують.