Допомога від ЮНІСЕФ

В умовах воєнного часу та надскладний для нашої держави період кожна допомога має велике значення. Заклади освіти громади вже неодноразово отримували гуманітарну допомогу дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ.

         Гуманітарна допомога була надана у вигляді різних наборів. Набір «Школа в коробці» складається з ігрового, роздаткового та дидактичного матеріалу, кольорових олівців, крейди, кольорового паперу та ін.

         «Рекреаційний набір» вміщує різноманітний спортивний інвентар: м’ячі, сітку, спортивну форму, кеглі, скакалки, комплект для надування м’ячів, рулетка,  та ін.

         Для дошкільних закладів освіти були надані набори  раннього розвитку ECD. Вміст набору складався із іграшкового приладдя, кольрових олівців, фломастерів та крейди, ляльок для пальчикового театру та різноманітного дидактичного та роздаткового матеріалу.

         До складу гігієнічного набору входить антисептик, рідке мило, пральний порошок, рідина для миття посуду, пакети для сміття, рідина для обробки поверхонь та ін. Також заклади освіти отримали аптечки та маски.

         Наразі очікується надходження цільових коштів  на опорні заклади загальної середньої освіти громади на ремонт та підготовку до опалювального сезону, засоби навчання та обладнання харчоблоків. Ми вдячні нашим партнерам за допомогу та сподіваємося на плідну співпрацю.